Nieuws

Stress en hoe je daarmee omgaat, leerstrategieën en positieve focus in het onderwijs staan centraal op het congres Psychologie van studenten en docenten in het hoger onderwijs. Lector Brein en Leren Peter Verkoeijen is een van de sprekers. In zijn presentatie gaat hij in op effectieve leerstrategieën voor het hoger onderwijs. Het congres vindt plaats op 14 november in Breda. De organisatie is in handen van Pearson Benelux. Pearson is een internationale ontwikkelaar lesmethodes en -materialen.

Sprekers

Naast Peter Verkoeijen komen er nog 3 sprekers aan het woord. Evidence Marketing Manager van Pearson Rachael Hobbs spreekt over hoe technologie de leeruitkomsten kan verbeteren. Klinisch psycholoog Hanane Vranken geeft een lezing over veerkracht bij stress en burn-out. En Eva Kuiper, trainer, coach en auteur, vertelt over positieve focus in het onderwijs.

Het congres sluit af met een netwerkborrel. De ideale gelegenheid om de sprekers, collega’s en medewerkers van Person te ontmoeten om kennis uit te wisselen.

Voor wie

Het congres is bedoeld voor docenten en opleidingscoördinatoren binnen het hoger onderwijs.

Over Pearson

Leren aantrekkelijker en effectiever maken. Dat is de missie van Pearson. Daarvoor ontwikkelen ze allerlei methodes en materialen voor onder andere het hoger onderwijs. Pearson Benelux distribueert deze producten in Nederland en Vlaanderen.

Waar en wanneer

Het congres vindt plaats bij Apollo Hotel Breda City Centre, Stationsplein 14 in Breda. De deuren gaan om 12.30 uur open, om 13.00 start het programma. Om 18.00 uur is het congres afgelopen.

Aanmelden en meer informatie

Op dit moment zijn er geen kaarten meer verkrijgbaar, maar je kunt je wel aanmelden voor de reservelijst. Mochten er afmeldingen zijn, dan kun je het congres alsnog bijwonen. Aanmelden voor de reservelijst kan via de website van Pearson Benelux. Hier vind je ook meer informatie over het congres.