Nieuws

The Battle of the DJ's vindt dit jaar online plaats. Op 21 en 28 mei krijgen opkomende dj-talenten de kans om hun kunsten te vertonen. In het jaarlijks terugkerende evenement in Den Bosch en Breda strijden de deelnemers onder meer om een plek op het INTRO Festival @Home, dat op 3 september eveneens online plaatsvindt.

(foto: Gunza, winnaar van Battle of the DJ's 2019)

De dj’s draaien tijdens de twee avonden 20 minuten durende sets die via een livestream te zien zijn. De afgelopen weken is de organisatie van het INTRO Festival Den Bosch druk bezig geweest met de dj-werving, de selectie van de talenten en de voorbereidingen voor de livestream.

Uit de vele aanmeldingen hebben ze een selectie gemaakt van 16 talenten. Voor het Bossche evenement zijn dat: DJ Trovão, DJopps, Row Da Coppa, Prolatido x Myrtrix, Jorance, TimoV, STRX en Kelvin Farheaven. Voor de Bredase editie zijn DJ Rubio, Ïmperch, Stef da Luca, Oricho, DJ Ianzwaardski, Jayvo, Daan Huis en Samuel Dictu geselecteerd. 

INTRO FESTIVAL @Home

Tijdens de battles zullen de 16 opkomende talenten strijden om de juryprijs: draaien op het INTRO FESTIVAL @Home, dat in september georganiseerd wordt voor en door studenten van Avans Hogeschool, HAS, Fontys, KW1C, Helicon, JADS en Breda University of Applied Sciences.

Naast de juryprijs kan het publiek stemmen op de deelnemende dj’s en reageren op de optredens in de chat. De winnaar van de publieksprijs krijgt de gelegenheid om te draaien op één van de events van Studance. Ook is er een winactie waarbij het publiek een mooie prijs kan winnen. 

Livestream

The Battle of the DJ’s is te volgen via livestreams:

Den Bosch, 21 mei, 19.00 - 22.30 uur: https://introfestivaldenbosch.nl/battle-livestream
Breda, 28 mei, 19.00 - 22.30 uur: https://introfestivalbreda.nl/battle-livestream