Nieuws

Vierdejaarsstudent Sociaal Pedagogische Hulpverlening Jordy Obbing studeert af bij het GET-LAB. Hij doet onderzoek naar de effectiviteit van een workshop waarin vooroordelen over e-health worden weggenomen. Jordy is in februari begonnen. Hieronder stelt hij zich voor.

“De meeste mensen omschrijven mij met de woorden ‘enthousiast’ en ‘eeuwige optimist’. Hier kan ik me prima in vinden. Ik ben van nature heel actief en altijd bezig met sporten, bewegen of nieuwe dingen ontdekken. Ik ben heel nieuwsgierig en hoop tijdens mijn afstuderen bij het GET-LAB veel nieuwe dingen te leren.”

Positief daglicht

“Binnen het GET-LAB onderzoek ik de effectiviteit van één van de gegeven workshops hier. Tijdens deze workshop worden zorgprofessionals kennis en kunde bijgebracht rond het thema e-health. Het doel van de workshop is het wegnemen van vooroordelen bij zorgprofessionals en een positieve blik op het thema te bevorderen.”

“Met mijn onderzoek wil ik meer inzicht verkrijgen in de houding van zorgprofessionals ten opzichte van zorgtechnologie en hopelijk nieuwe manieren in kaart brengen waarop we zorgtechnologie en e-health in een positiever daglicht kunnen stellen.”