Nieuws

Studenten Grafisch/Ruimtelijk Ontwerp Sabine van de Korput en Eva Zandkuijl vragen zich af of het beeld dat mensen van de kunstacademie hebben wel klopt. Beide studeren ze aan AKV|St. Joost in Breda. Tijdens de Academielezing op 25 oktober willen ze laten zien hoe het er echt aan toe gaat op hun opleiding. Aan de hand van een eigen project nemen ze het publiek mee in de werkwijze van twee ontwerpers in spe.

Problemen in de samenleving

Sabine en Eva houden zich graag bezig met de problemen in de samenleving. Daar is hun project: ‘Het Twintig Minuten Bos’ dan ook op gebaseerd. Tijdens de lezing stellen zij het sociale probleem waar zij zich de afgelopen periode in verdiept hebben en de prestatiedruk in de maatschappij aan de kaak. Ook vragen ze het publiek mee te denken over een oplossing en laten ze zien tot welk resultaat ze zelf gekomen zijn. Ze dagen het publiek uit om te kijken naar hun werkwijze en tijdens de lezing mee te denken alsof ze zelf kunstacademiestudenten zijn. 

Academielezing

De Academielezing is op woensdag 25 oktober 2017van 19:30-21:00 in collegezaal HF003. Vanaf 19:00 bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee.  

Aanmelden voor de Academielezing kan via: https://www.formdesk.com/omnismart/Academielezing25_10_2017

De Avans Academielezing is voor iedereen met een honger naar kennis. De Academielezing vindt meerdere malen per jaar plaats bij Avans Hogeschool, Hogeschoollaan 1 te Breda en is gratis toegankelijk.