Nieuws

E-Health, zorg op afstand, beeldbellen en de Medido. Allemaal begrippen waar je waarschijnlijk al wel iets over gehoord hebt. Jij wilt weten wat je ermee kunt. Kom dan naar het GET-LAB en ontdek wat deze innovaties voor jouw cliënten kunnen betekenen.

Get-Lab, Lectoraat Active Ageing, Expertisecentrum Caring Society 3.0

In het GET-LAB (Gezondheid en Technologie Laboratorium) van Avans Hogeschool kun jij als zorgprofessional deze innovaties in de praktijk ervaren. Onder begeleiding van een ervaringsdeskundige kun je zelf aan de slag met de verschillende technologieën.

Ervaar, deel, leer

De workshop duurt ongeveer 3 uur. De inhoud passen we aan de wensen en verwachtingen van de deelnemers aan. We bespreken de nieuwste ontwikkelingen en gaan dieper in op belangrijke thema’s die deelnemers zelf aandragen. Door zelf met deze technologieën aan de slag te gaan, ontdek je wat er mogelijk is. En door kennis en ervaring met elkaar te delen leer je wat nodig is om technologie succesvol in te zetten op de werkvloer.

Voor dé zorgprofessional

In het afgelopen jaar kwamen al vele zorgprofessionals naar een workshop of bijeenkomst rondom technologie en zorg bij het GET-LAB. Avans krijgt voor deze workshops steun van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Wij organiseren deze workshops voor onze partners binnen het project Werkplaats Sociaal Domein. Ook andere zorg- en welzijnsorganisaties zijn van harte welkom. Het GET-LAB is een interessante en nuttige invulling voor bijvoorbeeld een teamuitje.

Inschrijven

Zowel individuele deelnemers als teams kunnen zich inschrijven. Ook voor vragen of meer informatie kun je via hetzelfde mailadres contact met ons opnemen.