Nieuws

Save the date! Op 8 november is de conferentie Samen leren en ontwikkelen voor een inclusieve samenleving. Hier komen zorg- en welzijnsorganisaties, hogescholen, gemeenten en burgers bij elkaar om ervaringen en kennis te delen. Thema is werken aan een samenleving waarin iedereen mag en kan meedoen.

De Werkplaatsen Sociaal Domein doen praktijkgericht onderzoek, ontwikkelen werkvormen of methodes en leveren een bijdrage aan deskundigheidsbevordering. De conferentie op 8 november is een unieke mogelijkheid om kennis te maken met opbrengsten en de werkwijze van de Werkplaatsen. In de plenaire sessie schetsen deskundigen hun perspectieven op het pad naar inclusie. In workshops ga je met actuele thema’s aan de slag via leer- en ontwikkelmethoden uit de praktijk van de Werkplaatsen. Ervaar wat samen leren en ontwikkelen voor je eigen werk- of onderwijspraktijk kan betekenen!

Praktische informatie

De conferentie is in Utrecht en duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Meld je direct aan en krijg 10 procent korting op de toegangsprijs. Je betaalt dan 135 euro in plaats van 150 euro. De vroegboekkorting geldt tot 1 september. In september is het programma bekend en schrijf je je in voor de workshops.