Nieuws

Professionals die naast hun baan een opleiding willen volgen, kunnen dat doen bij Avans Deeltijd in Breda, Den Bosch of Tilburg. Op woensdag 9 december opent Avans Hogeschool in Den Bosch tijdens de Open avond Deeltijd de deuren voor nieuwsgierige en leergierige professionals die zoeken naar een deeltijdopleiding die bij hen past.

Avans Deeltijd biedt flexibel en praktijkgericht deeltijdonderwijs aan. Avans heeft deeltijdopleidingen op het gebied van finance, management, economie, marketing en sales, communicatie, gezondheidszorg, welzijn, onderwijs, techniek en ict. Werkenden kunnen een 4-jarig programma volgen voor een bachelordiploma of een 2-jarig Associate degree-programma. 

Deeltijdonderwijs bij Avans

Bij het deeltijdonderwijs van Avans staat de persoonlijke praktijk centraal. En de geaccrediteerde deeltijdopleidingen garanderen goede kwaliteit. Het hoge slagingspercentage maakt dat veel deeltijdstudenten de volgende stap in hun carrière kunnen zetten. 

Programma

Alle informatie over de deeltijdopleidingen is te vinden op de informatiemarkt. Daarnaast geeft expert op het gebied van verandermanagement Eugène Valentijn 2 inspiratiesessies. In zijn sessies met het thema ‘Werken en studeren. Heb jij er energie voor?’ staat de menskant van het maken van de keuze om te gaan studeren centraal. De Open avond start om 18.00 uur en eindigt om 21.00 uur.

 

Naast de opleidingen van Avans Deeltijd zijn bij de Open avond Deeltijd ook de opleidingen van Avans+ (master of post-hbo) aanwezig op de informatiemarkt. De opleidingen van Avans+ worden op meerdere plaatsen in Nederland aangeboden. 

 

Meer informatie: www.avansdeeltijd.nl/openavond