Begeleiding op maat

Avans Hogeschool biedt studenten begeleiding op maat aan. Bijvoorbeeld als er vragen zijn rondom studiekeuze. Als je topsport wilt combineren met een opleiding. Of als er sprake is van een functiebeperking.

Hulp en begeleiding

Soms zijn er dingen die prettig studeren in de weg staan. Bij vragen over je studieloopbaan en alles wat daarmee te maken heeft, kun je bij Avans terecht. Maar ook wanneer je te maken hebt met onacceptabel gedrag in je omgeving. Discriminatie of seksuele intimidatie.
Lees verder

Studeren met een functiebeperking

Bij lichamelijk of psychische klachten bestaat er een kans op studievertraging. Of zelfs uitval. Om dat te voorkomen biedt Avans een aantal speciale voorzieningen aan. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden.
Lees verder

Studeren en topsport

Het combineren van topsport en een hbo-opleiding kan lastig zijn. Grote kans dat je lessen of zelfs tentamens moet missen. Graag kijken we samen met jou wat de mogelijkheden zijn om je sport te combineren met je opleiding.
Lees verder

Studeren en ondernemen

Jij hebt passie voor ondernemen. Je wilt een eigen onderneming starten of je bent er al mee bezig. Het kan ook zijn dat je juist wilt weten of ondernemen bij je past. Een opleiding combineren met ondernemerschap vraagt veel van je. Om die reden krijg je bij ons ondersteuning en begeleiding op maat.
Lees verder