ECOWEEK 2017

De ECOWEEK biedt je de kans om innovatieve en ecologische oplossingen te ontwikkelen. Samen met andere young professionals en studenten uit binnen- en buitenland ga je aan de slag voor specifieke locaties in en rond Tilburg. Je werkt rond de hoofdthema’s urban space, social and environmental impact en biobased building.

Oplossingen worden niet alleen op papier bedacht, maar ook uitgevoerd, met een blijvende impact op de locatie en de omwonenden. Meld je vooraf aan voor een workshop en werk onder begeleiding van deskundigen met een enthousiaste werkgroep aan jullie idee.

Inspirerende lezingen en biobased-building-conferentie

De ECOWEEK kent een zeer uitgebreid programma. Er zijn lezingen en ontspannende activiteiten. Op vrijdag maak je kennis met professionals uit de bouwwereld en het werkveld tijdens de biobased-building-conferentie. Uiteraard heb je de hele week ook volop mogelijkheden om te netwerken.

Bekijk het volledige programma en de verschillende workshops.

Aanmelden

Meld je aan voor de ECOWEEK en kies een workshop die je aanspreekt. Voor je deelname betaal je een geringe financiële bijdrage. Als deelneemt als ECOWEEK-assistent, dan is deelname gratis. Je helpt de organisatie dan mee voor, tijdens en na de ECOWEEK.

Over de ECOWEEK

De ECOWEEK is een format ontwikkeld door de Griekse architect Elias Messinas. Sinds het ontstaan in 2005 is het evenement in meer dan 20 steden over de hele wereld gehouden. Dit jaar vindt de ECOWEEK voor het eerst in Nederland plaats. Locatie is de Koepelhal in Tilburg. De voertaal is Engels.

Organisatie

Deze editie wordt georganiseerd door diverse onderdelen binnen Avans Hogeschool: de Academie voor Bouw & Infra, het Expertisecentrum Sustainable Business, het Expertisecentrum Duurzame Innovatie en het Centre of Expertise Biobased Economy. Partner en sponsor van de ECOWEEK is de gemeente Tilburg.

Contact

Kijk voor meer informatie op de website van het evenement. Heb je vragen, mail dan naar de ECOWEEK-organisatie.

ECOWEEK 2017