Open dag 27 januari 2018

Je zoekt een opleiding die bij je past. Misschien weet je nog niet wat je wilt studeren. Bijvoorbeeld iets met communicatie of met gezondheid. Of juist iets met techniek of vormgeving. Het kan ook zijn dat je al weet welke richting je uit wilt, maar niet precies weet welke opleiding het beste bij jou past. Begin daarom op tijd met het verzamelen van informatie. En kom naar onze Open dag. Kijk rond en proef de sfeer. Volg presentaties. En ga in gesprek met studenten en docenten.

Bekijk de film en luister naar de verhalen van bezoekers van een eerdere Open dag.

Aanmelden Open dag

Je bent van plan om naar de Open dag te komen. Meld je dan aan. Na je aanmelding krijg je een mail met je persoonlijke QR-code. Deze heb je nodig op de Open dag. We scannen je QR-code als je binnenkomt. Je kunt daarna meteen aan je bezoek beginnen.

Tip: Kies maximaal 3 opleidingen die je wilt bezoeken. Dit helpt je om het maximale uit je bezoek te halen. Want per opleiding ben je al gauw wat tijd kwijt.

Programma

Natuurlijk wil je meer weten over welke opleiding je waar kunt vinden. In het onderstaand overzicht vind je het programmaoverzicht per locatie. Blader er maar eens doorheen en vind de informatie die je zoekt.

BREDA

Programma Open dag Hogeschoollaan 1
Aarde en Milieu/Economie en Bedrijf/Gedrag en Maatschappij/Gezondheid/Onderwijs en Opvoeding/Recht en Bestuur/Taal en Communicatie/Techniek

Programma Open dag Lovensdijkstraat 61-63
Aarde en Milieu/Economie en Bedrijf/Exact en Informatica/Kunst en Cultuur/Techniek

Meer over Open dag Beukenlaan 1
Kunst en Vormgeving

'S-HERTOGENBOSCH

Programma Open dag Onderwijsboulevard 215
Economie en Bedrijf/Exact en Informatica/Gedrag en Maatschappij/Gezondheid/Kunst en Cultuur/Recht en Bestuur/Taal en Communicatie/Techniek/Associate Degrees

Programma Open dag Parallelweg 64a

Meer over Open dag Parallelweg 21
Kunst en Vormgeving

Programma Open dag Hervenplein 2
Gedrag en Maatschappij/Recht en Bestuur

TILBURG

Programma Open dag Prof. Cobbenhagenlaan 13
Aarde en Milieu/Economie en Bedrijf/Gezondheid/Techniek/Associate Degrees

Bekijk de video en krijg alvast een indruk van een Open dag.

Open dag 27 januari 2018

Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg