Open dag 28 januari 2017

Vind de opleiding die bij je past.

Je zoekt een opleiding die bij je past. Je wilt meer informatie. Kom dan naar de Open dag. Proef de sfeer. Volg presentaties. En ga in gesprek met studenten en docenten.

Aanmelden Open dag

Je bent van plan om naar de Open dag te komen. Meld je aan en kies maximaal 3 opleidingen die je wilt bezoeken. Dit helpt je om het maximale uit je bezoek te halen. Want per opleiding ben je al snel 2 uur bezig. Na je aanmelding krijg je een mail met je persoonlijke QR-code. Deze heb je nodig op de Open dag. We scannen je code bij binnenkomst. Daarna kun je meteen aan je bezoek beginnen.

Programma

Het complete programma vind je in de Avans Open dag-app. Geef in de app aan voor welke opleidingen en locaties je je hebt aangemeld. Dan zie je meteen hoe laat je waar moet zijn, wat er bij de opleidingen te doen is en nog veel meer.

Haal het maximale uit je Open dag. Download de Avans Open dag-app op Google Play of de App Store.

Wegwerkzaamheden en parkeren

Door werkzaamheden rondom Avans Hogeschool Breda is er momenteel weinig tot geen parkeergelegenheid. Wij vragen je daarom je auto tijdens de Open dag bij Breepark (Bavelseparklaan) te parkeren. Langs de weg zullen gele borden staan die je hiernaartoe leiden. Vanaf Breepark brengen gratis pendelbussen je naar de 3 Avanslocaties. Je stapt probleemloos voor de deur uit. De eerste bussen vertrekken om 9.30 uur vanaf Breepark.

Parkeren bij AKV|St.Joost

Bezoek je een opleiding van AKV|St.Joost, dan kun je parkeren bij de locatie aan de Beukenlaan. Volg hiervoor na de afritten de borden 'Kunst en Vormgeving'. Bezoek je naast een opleiding van AKV|St.Joost ook de opleiding Communication and Multimedia Design, dan kun je hiervoor bij de Beukenlaan instappen in de pendelbus.

Bekijk de film en krijg alvast een indruk van een Open dag.


 

Deel deze pagina

Open dag 28 januari 2017

Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg