Bedrijfskunde

Proefstuderen Bedrijfskunde

Op de proefstudeerdag ervaar je hoe het is om te studeren bij Avans Hogeschool. Je krijgt volop de kans om met onze studenten en docenten in gesprek te gaan. Zij beantwoorden al je vragen over de opleiding en het studieprogramma. En delen hun ervaringen. De proefstudeerdag geeft je een goed beeld van de opleiding in het echt.

Op de aanmeldsite zie je direct op welke proefstudeerdagen nog plaats is. Je kiest 1 proefstudeerdag. Je krijgt per e-mail een bevestiging met e-ticket waar een QR-code op staat. Deze moet je op de proefstudeerdag bij de hand hebben.

Op de aanmeldsite zie je direct op welke proefstudeerdagen nog plaats is. Je kiest één proefstudeerdag. Je krijgt per e-mail een bevestiging met e-ticket waar een QR-code op staat. Deze moet je op de proefstudeerdag bij de hand hebben.

Proefstuderen Bedrijfskunde