Mbo-middag 13 december 2017

Je zit in het voorlaatste of laatste jaar van je mbo-opleiding en je wilt doorstuderen aan het hbo. Je wilt je alvast oriënteren en meer te weten komen over de overgang van mbo naar hbo. Kom dan naar de jaarlijkse Mbo-middag van Avans Hogeschool in Breda of 's-Hertogenbosch.

Tijdens de Mbo-middag vertelt een panel van Avansstudenten uit verschillende domeinen over hun persoonlijke overstap. Er is ook een decaan die vertelt wat de overeenkomsten en verschillen zijn tussen studeren aan het mbo en hbo. Je krijgt van hen antwoord op al je vragen, bijvoorbeeld over beroepsperspectief of verkorte leerroutes. Maar ook over de lesstof en roosters.

Op het Infoplein krijg je van studenten informatie over de opleiding(en) waarin je geïnteresseerd bent. Je gaat met hen in gesprek en kunt al je vragen stellen.

12.45 uur: ontvangst

13.00 uur: panelgesprek

14.00 uur: Infoplein

15.30 uur: einde

Aanmelden

Je moet je vooraf aanmelden. Bij je aanmelding kun je maximaal 3 opleidingen kiezen waarover je meer wilt weten op het Infoplein. Een aantal opleidingen biedt tijdens het Infoplein nog een verdiepend programma aan. Als dit het geval is bij jouw gekozen opleiding(en) krijg je hierover voorafgaand aan de Mbo-middag een mail.

Mbo-middag 13 december 2017

Breda, 's-Hertogenbosch